­

Nuk mund të fle apo të fle keq?

Nuk mund të fle apo të fle keq? Provoni jastëkun tonë “efekti i pendës”
https://www.bioriposo.net/guanciale/

I rregullueshëm në trashësi dhe butësi sipas pozicionit të gjumit. Pëlhurë e jashtme e përmbajtjes në Qymyr Bamboo dhe mbushje e brendshme në Bamboo Pulp Bow.

Ne mund t'ju ndihmojmë të përmirësoni cilësinë e jetës tuaj

nga |8 Prill 2016|Blog|Comments Off në Nuk mund të fle apo të fle keq?

Fle mirë këtu është disa këshilla për të pushuar më mirë

Gjumi mirë është shumë i rëndësishëm për të mbajtur një gjendje të mirë shëndetësore: një gjumë i mirë shmang lodhjen, nervozizmin dhe papërsosmëritë por mbi të gjitha lejon funksionimin e duhur të sistemit imunitar, duke zvogëluar rrezikun e kontraktimit të infeksioneve ose sëmundjeve në përgjithësi.

Gjumi është një aktivitet fiziologjik i nevojshëm për mbijetesë, i cili na lejon të rimarrim energjinë psikike dhe fizike të shpenzuar gjatë […]

nga |1 prill 2016|Blog|Comments Off në Fle mirë këtu është disa këshilla për të pushuar më mirë

Dokumentacioni shkencor dhe depërtimi

Qëndroni në azhurnim dhe zbuloni seksionin tonë “dokumentacioni shkencor dhe depërtimi” https://www.bioriposo.net/documentazione-sccientica/

Për informacion dhe për të kërkuar një studim me mjetet tona teknike, na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |25 Mars 2016|Blog|Comments Off në Dokumentacioni shkencor dhe depërtimi

Dyshek Cuddly Vegan

Pushimi juaj natyral me dyshekun tonë Vegan Cuddly!
https://www.bioriposo.net/il-materasso-coccoloso-vegano/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |18 Mars 2016|Blog|Comments Off në Dyshek Cuddly Vegan

Refleksterapia e zorrëve

Stimulon mbaresat nervore të organeve qendrore, sipas parimeve të refleksologjisë shputës.
Përdorni shtratin e refleksterapisë!

https://www.bioriposo.net/kit-di-placche-magnetiche/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 042391087

nga |11 Mars 2016|Blog|Comments Off në Refleksterapia e zorrëve

Misioni yne

Qëllimi ynë është të projektojmë, prodhojmë dhe shpërndajmë produkte për mbrojtjen e shëndetit personal!
https://www.bioriposo.net/azienda/

nga |4 Mars 2016|Blog|Comments Off në Misioni yne

Paketa e pllakave magnetike

Këtu mund të gjeni një pajisje kundër sëmundjeve ose traumave!
Zbuloni më shumë në: https://www.bioriposo.net/kit-di-placche-magnetiche/

nga |1 Mars 2016|Blog|Comments Off në Paketa e pllakave magnetike

Biodevice jonë punon në kocka

Mbrojtje totale me Biodevice tonë! Sot zbuloni funksionin e tij në kocka!

Biodispositivo

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |1 Mars 2016|Blog|Comments Off në Biodevice jonë punon në kocka

Kërkesë një zbulimin

Sipas të gjitha gjasave shtrati juaj ndodhet mbi një zonë GEOPATOGJENIKE !! Kërkoni një sondazh dhe mësoni më shumë rreth:
https://www.bioriposo.net/richiedi-una-rilevazione/

Për më shumë informacion na kontaktoni në bioriposo@bioriposo.com ose na telefononi në 0423910875

nga |1 Mars 2016|Blog|Comments Off në Kërkesë një zbulimin

Bioprotector

Bioprotector bashkon dy fusha të rëndësishme të aplikimit. Gjeni se në cilat: https://www.bioriposo.net/bioprotector/

Per maggiori informazioni contattaci a bioriposo@bioriposo.com

nga |February 5th, 2016|Blog|Comments Off në Bioprotector