BioRelax

biorelax
biorelax

Stilin e jetës së vendeve të industrializuara: rreth 30% e TV shikojnë popullsisë për më shumë se 3 orë në ditë, 59% e fëmijëve kalojnë në ambiente të mbyllura e tyre të lirë në kohë, 38% të hahet në frontin e TV.
Dështimi në përputhje me distancë nga ekrani shkakton lodhje vizuale dhe stresin në sistemet nervor dhe endokrine.

Kohët e fundit ajo ka zbuluar edhe fenomenin e '' Dirty Elektrike ": energjia elektrike në telat e shtëpive tona nuk është e thjeshtë, sinjal të pastër në 50 Hz për shkak të një mbingarkesërrjet me shpërndarjen elektrike transients (Ndërprerjet e energjisë kalimtare, surges dhe harmoni) që shkak një formë e keqe e ndotja elektrike radio frekuencave, i quajtur "Elektrike Dirty"Wafting në ndërtesa, përgjatë telave elektrike të cilat veprojnë si antena.

  • 2004 Dr.ssa Magda Havas (Trent University - Kanada)"Energjia elektrike pista rrit nivelet e insulinës";
  • "Rritja e autizmit tek fëmijët, nëse nëna gjatë shtatzënisë pushimet në mjedise me nivele të larta të electrosmog". (Limit rregulluar në Itali 6 / Vm)
  • 2007 Dr. M. Kundi"80% e leuçemisë fëmijërisë mund t'i atribuohet këtij fenomeni."
  • 2009 Dr. Cedric Garland (University of California - San Diego)"Transients bllokojnë veprimin e barnave të caktuara në parandalimin e përhapjes apo rishfaqja e kancerit të gjirit";
  • "Transients shkaktojnë kancer."

Ashtu si ne të filtruar ujin për të hequr agjentët ndotura për të marrë ujë të pastër, ne duhet sot filtrim të energjisë elektrike për të eliminuar një papastërti të tillë në mënyrë që të shkoj një 'elektricitet më shumë i pastër me përdorimin e versioneve të ndryshme tëDevices patentuar Full-Point&Bioriposo.

Biorelax Pajisja është shumë i zhdërvjellët, i përshtatshëm për fëmijët dhe të rriturit, (nuk bartësit e krijues paqe) përshtatet me çdo karrige apo divan karrige.

Biodispositivo

BioOffice

biokarburanteve