­

About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 83 blog entries.

Prof. Bruno Brandimarte

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Prof. Bruno Brandimarte

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dott. L. M. Grimaldi

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dott. L. M. Grimaldi

Prof. Ilya Prigogyne

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Prof. Ilya Prigogyne

Elektrostatike makinë fushë

Si ajo gjeneron fushën elektrostatike në makinë:>

Premisa:
Fusha elektrostatike nuk është i pranishëm në mjedis, por është e gjeneruar nga fërkim (heqja e akuzave sipërfaqësore) e rrobave dhe mbulesa e sipërfaqeve të bëra prej materiali izolues.
Essendo il materiale isolante ,se si asporta qualche elettrone non si rigenera l’equilibrio dovuto a nuove cariche che […]

nga |23 korrik 2018|Vështrime|Comments Off në Elektrostatike makinë fushë

ELECTROSMOG SHËNDETI DHE MBROJTËSE me profesor BRUNO BRANDIMARTE

Prof. Bruno Brandimarte

Profesor i Universitetit të Aplikuara Biofizikë Master miliardë Estetikë II të Romës

Profesor i Applied Biofizikë Fondacioni Ndërkombëtar Fatebenefratelli

Profesor në Master në Posturology Universitetin e Romës "La Sapienza"

Profesor i Aplikuara Biofizikë UNISRITA – Roma

 

Prof. Bruno Brandimarte – Ordinario di Misure Elettroniche e Doc. Di Biofisica Applicata Università di Tor Vergata ed UNISRITA – Roma

ELETTROSMOG SALUTE E […]

nga |19 korrik 2018|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në ELECTROSMOG SHËNDETI DHE MBROJTËSE me profesor BRUNO BRANDIMARTE

MASAT LEHTESUESE RAPORTI ELECTROSMOG i Pajisjet mbrojtëse Dell 'BIORIPOSO srl

ELECTROSMOG Pajisjet mbrojtëse personale Company BIORIPOSO srl

MASAT LEHTESUESE - Raporti

Objektivi:

Objektivi i këtyre matjeve është për të verifikuar efektivitetin e mbrojtjes electrosmog ofruara nga pajisjet të prodhuara nga Bioriposo Srl emërtohet "Biolabor RCT" (gjendje të mirë) dhe "Bioriposo RC" (krevat).

Si cercherà anche di determinare il coefficiente di attenuazione dei segnali ambientali dovuti alla radiofrequenza […]

nga |19 korrik 2018|Dokumentacioni shkencore|Comments Off në MASAT LEHTESUESE RAPORTI ELECTROSMOG i Pajisjet mbrojtëse Dell 'BIORIPOSO srl

Test Biolabor Accademia Tesla

nga |July 17th, 2018|Vështrime|Comments Off në Test Biolabor Accademia Tesla