Bioprotector

Kompania jonë do të ofrojë klientëve të saj një hap më tej me krijimin e Bioprotector®.
Bioprotector® bashkon dy fusha të rëndësishme të aplikimit për:
1 - bëj për vete dhe rigjallërimin e ujit ende apo shishe.
2 ° - Riaktivizoni vetitë terapeutike të mjeteve juridike mjekësore të dëmtuara në mënyrë të parregullt nga rrezatimi elektromagnetik i padyshimtë ose që vijnë nga rrezatimi dnë nëntokë dhe / ose mjedis.
Ajo mund të organizohet si "centrotavolo" dhe shkarkimin me siguri "testuar" dy funksionet e tij. (Përmasat: 37 x 24 cm) The Bioprotector duket si një tabaka përbëhet nga dy panele të mbivendosura transparente në material Makrolon ushqim, të mbajtura së bashku nga një sistem fiksim metalike që i përmbahet fesë gjitha komponentët e sistemit operativ. Paneli i lartë është transparent dhe opal ulët. Mbishkrimet janë bërë me një metodë lazer dhe jo mëndafshi-shqyrtohen në mënyrë që për të shmangur dëmtimin e tymi gazit shëndetësore.

ujë të gjallë përmban dy forma të energjisë:
parë, i quajtur energjia kinetike, është ai që e lejon atë për rrëshqitje përgjatë një lumë ose të krijojnë valët.
E dyta është POTENCIALE i ruajtur në molekulën e ujit dhe ndodh vetëm kur uji është jetësor, kjo është kur molekulat me polaritet të dyfishtë tërheqin dhe refuzoj midis tyre duke krijuar rrëmujave dhe rrjedhave edhe kur uji është i qetë. Uji në shishe konsiderohet "ujë i ngordhur". Prandaj është e nevojshme që ta RIVITALIZOJN ((MAGNETIZOJ) atë për të rivendosur energjinë e saj të energjisë që ka humbur për shkak të humbjes së kohës së kaluar në mungesë të lëvizjes.(riaktivizimi i lëvizjeve Brownian).

1 ^ FUNCTION BIOPROTECTOR: magnetizoj ujë

Dhe 'Vetëm të vendosur shishe me ujë mbi simbolin yll në 7 këshilla çelik në mes të bioprotector për disa minuta dhe ne do të merrni tërheqje e ujit që mund të zgjasë deri në 5 ditë, nëse nuk ekspozohen ndaj fushave patogjene.

Energjia e formave të emetuara nga simboli e kombinuar me një fushë magnetike specifike, të polarizuar në mënyrë të përshtatshme, lejojnë të rikthejnë energjinë e saj jetësore në ujin e qetë. Uji i magnetizuar mund të përdoret i vetëm, por nëse kombinohet me trajtime të tjera ka një efekt sinergjik. Dishtë diuretik, i mineralizuar, nuk formon mikrokristale të dëmshëm për trupin dhe ka një efekt pastrues befasues sepse nën funksionin e tij emunktorët zgjerohen, duke lënë që jashtëqitjet e indeve të mobilizuara të kalojnë përmes. Mund të ndihmojë në dëbimin ose shpërbërjen e gurëve të vegjël në veshka me përdorimin e përditshëm të dy deri në tre litra ujë të magnetizuar në ditë, si dhe me të njëjtën dozë ndihmë për të zvogëlojnë në mënyrë drastike obezitetin dhe celulitin.
proceset biologjike të tilla si qarkullimit, tretje, asimilimin dhe sekretim të varet në cilësinë e ujit. Ajo përbën themelet e gjakut dhe sistemit limfatik, mban muskujt shëndetshme dhe lëkurë të rinj, lubrifikon nyjeve dhe rregullon temperaturën e trupit.

Test me BIOPROTECTOR kryer nga Dr. Valerio Tomassini Naturopath, homeopat dhe Mora terapist në studio multi-specializuara Salus në Romë Sec. Bioelectronics e Velletri.
EXP.1 me ujë të pozicionuar në anën veriore të Bioprotector janë pozicionuar për një orë dy shishe të ujit, një mineral dhe një trokitje e lehtë.
Ata janë testuar pastaj me MORA aplikim COMBI në pikën 1 të DN përmbledhje plexuses vegjetative, progr. 160 ampl. 10 Vlera normale dora SX: 60
A * Pas vënë ujin dy elektrodë në gotë (gotë), vlera e zbuluar ishte 50. (60 ra në 50 që është vlera ideal)
B * Pasi ata janë hequr, vlera e matur ishte 42, CIO "kjo do të thotë se trupi vuajtur nga mungesa e të dy ujërave.
Shënim: flluska uji parë, TAP ka krijuar mikro në gotë mur.
Exp. 2
E 'u përsërit eksperimentin pas pesë orë në këmbë të dy ujërave në Bioprotector dhe rezultatet e exp parë. Ata të gjithë u konfirmuan.
. Exp 3-4 pozicionuar me ujë në anën jugore të stacionit Mjekësore:
EXP u imponuar të njëjtat kushte. 1, me rezultatet e mëposhtme:
A * 1 deri DN: 70 kundër një vlerë prej 60 exp. 1
(Ajo është rritur me 10 njësi larg 20 njësi në krahasim me vlerën ideale 50)
B * 1 deri DN pas largimit vlera është gjetur të jetë 77.

mjekësi

FUNKSIONI 2: Mbroni ilaçet tuaja

Provë con Bioprotector: Galium-Heel su di NODO Hartmann.
Pajisje të përdorura: Mora Combi Medtronik e shoqërisë gjermane.

1 ° – Ne kemi zgjedhur një produkt i njohur homeopatik: Galium -Heel pika.
2 ° – Ne kemi ndarë përmbajtjen e një shishe dy shishe A dhe B.
3 ° – Ne kemi vendosur në balonë mbi një nyje Një Hartman, nyje zbuluar me dy Hartmann Scanner se me Genius e kompanisë plotë-Point Korporatës, duke e bërë atë të qëndrojë për 7 ditë.
4 ° – Ne e bëmë të njëjtën gjë me shishe B megjithatë rregulluar mbi Bioprotextor, të vendosura në nyje Hartmann-së.
5 ° – Mjedisi, selia eksperimenti është e pajisur me rrjetin WI.FI. (Internet Wireless).

Ne pastaj vazhdoi të testeve:

BOCCETTA – A: nuk Bioprotector.
1 – Frekuenca testuar në një pacient të zbuluar me prag Eav korrespondon sistemit nervor autonom
(1A – degjenerimit te sistemit nervor): vile e lëngshme kanë përfshirë frekuencat e tipit geopatogeno dhe zbuluar nga stresi WI-FI (internetit wireless) me analizën e frekuencave zhytur (Luna ujë të pastër) të Staufen Pharma (TR8 hollimit D5).
2 – Frekuenca testohet në balonë A: hyrje është në rezonancë me frekuencë ferrum metallicum D60 (Stanfen Pharma HM 104), e cila korrespondon me frekuenca e rrjetit Hartmann geopathic.
3 – frekuenca testuar në pacient zbuluar në prag Eav korrespondon me piken e shpretkës (4 A), Galium-Heel sjell vlera nga 60 në një vlerë prej 93, që do të thotë se Galium-Heel jo vetëm nuk është më i efektshëm por mund të
shkaktojnë dëme të trupit, në mënyrë absolutisht të shmangur administratën.

Faqore - B: me Bioprotector.
1 ° – Asnjë prania e dy frekuencave nga Wi-Fi është frekuenca e zonës geopathic.
2 ° – Asnjë ndryshim i vlerave,
në të vërtetë kjo çoi në një ribalancim sjellë vlerat e parë e testimit nga 75 në 50 (vlera e ekuilibrit).

I njëjti eksperiment është bërë me aspirina dhe çuditërishtaspirinë
Ata kanë pasur rezultate të njëjta. Prandaj, ata nuk janë vetëm lëngje për të përfshirë
energjia e mjedisit, por edhe produkte në pluhur dhe kapsula.

Departamenti mjekësore shkencore

Drejtuar nga Dr Valerio Tomassini

EFEKTET E NJË Hartmann nyjë në PRONËSISË 'të mjetit homotoxicological terapeutike Lymphomyosot bie pa e parë (dhe pastaj me CAP) E "Bioprotettore" FULLPOINT ". Dott. Sabastiano Meletani

Në këtë raport unë i referohen një sërë testesh të kryera me 'aparatit COMPUTRON-Acupro II, e cila lejon për të kryer një test të quajtur Electroacupuncture sipas Voll ose funksionale Organometria.
Këto matje janë kryer duke kontrolluar resistivity e një pikë akupunkture në lidhje me funksionin e sistemit limfatik e bajamet (pika e quajtur Li1-b, i cili shtrihet në pjesën e handheld gisht thumb, distally në falangën e parë), në tre mënyra të ndryshme:
– Së pari, ajo matet vlera themelore për të provuar nëse ka pasur një vlerë e rezistivitetit patologjike dhe kështu një organizëm sëmundje.
– Lloji i dytë i matjes është kryer me frekuencat e Homotoxicological Lymhomyosot ilaç me pika, pasi u ekspozuar për një javë në një nyje patogjen Hartmann, për të kontrolluar nëse frekuenca patogjene e nyjen vetë inattivavano frekuencat e mjetit në pika, duke bllokuar vetitë terapeutike.
– Lloji i tretë i matjes është kryer me pika të Lymphomyosot pasi u ekspozuar për një javë të parë në nyje dhe një javë të dytë gjithmonë në nyje, por me "Bioprotettore" e firmës Fullpoint, në mënyrë që të jetë në gjendje për të verifikuar nëse kjo Bioprotettore shul up vetitë terapeutike të mjetit.

Pacient Nr.1:
gërshërë të mëdha
Test i Eav (Electroacupuncture sipas Dr Voll) me anë të sistemit të II Acupro të ekzekutuar 4.10.2010.

– Vlera themelore e pikës që jep informacion mbi sistemin limfatik të bajamet (Ly 1-b) në këtë pacient i cili ka vuajtur nga infeksione të shpeshta të rrugëve të frymëmarrjes ishte: 80 Njësitë shkallë me rënie të mundshme deri në 56 (80-56): Kjo tregon se ekziston një patologji nivel limfatik.
Atëherë potenciali është matur në të njëjtën pikë duke futur në qark matjen e frekuencave EM Lympomyosot produktit, duke rezultuar në një përmirësim neto të vlerës së matjes që u shfaq të jetë e barabartë me 54 Njësitë Scale pa rënien e potencialit.
Mbaj mend se një vlerë e matur është afër 50 SHBA pa rënien e potencialit tregon një shtet minimal të energjisë dhe pastaj bilancin e shëndetit.
Menjëherë pas ne matur një enë të vogël të produktit Lymphomyosot në pika që ishte vendosur për një javë në një nyje geopathic Hartmann, pa mbrojtjen e "të Bioprotector Fullpoint, marrja vlerat e mëposhtme:
– 81 e vlerës maksimale me rënie të mundshëm deri në 74 (81-74).
Kjo do të thotë se produkti terapeutike Lymphomyosot mbahet nën ndikimin e frekuencave patogjene të nyje Hartmann së humbur, të paktën pjesërisht, pronat e saj terapeutike dhe nuk do të kishte vepruar në qoftë se ajo kishte qenë e administruar terapeutike për një pacient me probleme të infeksioneve të traktit të frymëmarrjes.

Pacient No. 2
Ky pacient është testuar pas mbajtjes të njëjtën shishe Lymphomyosot një javë në një nyje Hartman dhe pastaj një tjetër javë në të njëjtën nyje, por të mbrojtur nga BioPROTECTOR.

Manuela T.
Testet kryhen në 21.12.2010

– Vlera themelore e pikës Ly1-2, dmth pa futur ndonjë frekuencë as ndonjë ilaç në qark matës, tregoi një vlerë maksimale prej 79 SHBA me rënien e potencialit të deri në 70 SHBA (79-70).
Kjo do të thotë se sistemi limfatik i fytit të këtij pacienti ka pasur probleme dhe pastaj një vlerë patologjike matur.

– Duke matur të njëjtën pikë pas futur në qark e frekuencave të sistemit Lymphomyosot Acupro II, vlera e 52 është marrë pa rënien e potencialit, kështu që një vlerë të ribalancohen në kuptimin terapeutik.

– Matja e ardhshme është kryer me shishe Lymphomyosot radhë të parë një javë në nyjen e Hartmann-së, dhe pastaj një tjetër javë në nyje, por me mbrojtjen BioPROTECTOR. Vlera e matur ishte e 59 të SHBA, pa rënien e potencialit. Kjo do të thotë se produkti është terapeutike aktive përsëri, sepse ajo balancon vlerën e mëparshme patologjike.

Përfundimi i këtyre matjeve na çojnë të besojmë se Bioprotettore kanë mundësi të riaktivizuar vetitë terapeutike të produktit homotoxicological, e cila ishte bllokuar nga pozicionimin e produktit në një nyje geopatogeno Lymphomyosot quajtur nyje Hartmann-së.

Leonardo Model:
Funksioni i vetëm ilaçe dhe shtojcave mbrojtje.

leonardo

Model Galileo:
tipar i dyfishtë – hijeshi – shkathtësi e mendjes – Menjëhershme në përdorim – efikasitet

Galileo