­

Prof. Bruno Brandimarte

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Prof. Bruno Brandimarte

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dr. Patricia Coogan

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dr. Patricia Coogan

Dott. L. M. Grimaldi

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Dott. L. M. Grimaldi

Prof. Ilya Prigogyne

nga |17 shtator 2018|Blog|Comments Off në Prof. Ilya Prigogyne

Mbrojtja shëndetësore për trupin tuaj!

Përvoja e gjatë e zbulimin e Mjedisit Metoda plotë-Point dhe hulumtime në fushat e Gjeobiologji dhe ndikimet TË elektromagnetike lejuar krijimin e Biodispositiv.

Gjithashtu pyesni veten se çfarë është Gjeobiologji?
Kjo është një disiplinë që përfshin mjekësi, Arkitekturë dhe fizikës dhe të bëjë me marrëdhëniet ndërmjet njeriut dhe mjedisit.
Di recente si è scoperto il […]

nga |11 prill 2017|Blog|Comments Off në Mbrojtja shëndetësore për trupin tuaj!

Trupi ynë ka nevojë për fushë magnetike e Tokës

Le linee di forza del campo magnetico terrestre che avvolgono ed attraversano tutte le struttura viventi presenti sulla Terra regolano lo sviluppo naturale del metabolismo sia generale che cellulare. Le alterazioni della rete di linee di forza dovute a fenomeni di geobiologia che da Elettrosmog alterano il naturale sviluppo metabolico.

nga |December 23rd, 2016|Blog|Comments Off në Trupi ynë ka nevojë për fushë magnetike e Tokës

Jeta jetojnë në një sajë më të qetë në pajisjet tona

Ne hartimin dhe shpërndarjen e produkteve për shëndetin tuaj.
Me pajisjet tona, ju do të jetë i mbrojtur nga ndikimi elektromagnetik në çdo kohë të ditës.

nga |October 28th, 2016|Blog|Comments Off në Jeta jetojnë në një sajë më të qetë në pajisjet tona

Zbuloni pllaka magnetike kit për të aplikuar menjëherë në pikat lënduar

Prova le nostre placche magnetiche da applicare nei punti doloranti dovuti all’età, a traumi sportivi o della vita quotidiana e ritrova e ritrova subito la giusta serenità soprattutto nelle fasi di movimento delle articolazioni !!

 

 

nga |October 3rd, 2016|Blog|Comments Off në Zbuloni pllaka magnetike kit për të aplikuar menjëherë në pikat lënduar