­

Të përmirësuar cilësinë e jetës tuaj me:

Full-Point Technology & Bioriposo life style

Nuovo Brevetto per invenzione industriale: Dispositivo di protezione da Elettrosmog 102018000002816/18

Qëllimi i kompanisë tonë është të projektimin, prodhimin dhe shpërndarjen e produkteve për mbrojtjen e shëndetin e personit.

Në dekadat e fundit ka pasur një mbingarkesë e transients elektrike rrjetit të shpërndarjes (dështimet aktuale të përkohshme), maja dhe harmoni që shkaktojnë një formë tinëzare të ndotjes elektrike nga radio frekuencave, të quajtur "Dirty Elektrike". Kjo përhapet në ndërtesa përgjatë telave të veprojnë si antena.

Gjithnjë e më shumë në dekadat e fundit ka pasur edhe një rritje të mprehtë në transmetimet e radios është se televizionit dhe telefonia radio sistemet shkaktojnë ndotje të rëndë nga valët e radios që quhet generically electrosmog.

Ashtu si ne të filtruar ujin për të hequr ndotesve në mënyrë që të marrin ujë të pastër, tani ne kemi për të filtruar të energjisë elektrike për të eliminuar këtë papastërti në mënyrë që të marrë më shumë të pastër një energji elektrike dhe njëkohësisht anulojë komponentin e electrosmog me l ' përdorimi i versioneve të ndryshme të të PATENTIM.

Përvoja e gjatë e Anketës Metoda Full-Point Mjedisit dhe kërkimore në fushën e Gjeobiologji ndikimet elektromagnetike dhe lejoi krijimin e BIODISPOSITIVO.

Fushat elektromagnetike edhe në qoftë se frekuenca ende në fushën e rrezatimit jonizues, megjithatë, kanë efekte kumulative mbi metabolizmin e strukturave të gjalla që duke mos shkaktuar menjëherë një tumor të tilla si rrezatimi, megjithatë, ndryshojnë metabolizmin dhe pasi për shembull disa mijëra sekonda (dmth ditë) Shkaku një efekt i ngjashëm me një rrezatim jonizues.

Profesor Bruno Brandimarte
Diplomë në Fizikës Bërthamore me specializim në orkestrim fizikës bërthamore

Privimi pasiv i ekspozimit magnetike e Tokës natyrore e terrenit mund të ndikojë negativisht në mirëqenien tonë fizike dhe mendore

DUHET TË DISH SE: Trupi i njeriut nuk mund të funksionojë në mënyrë normale pa energjinë natyrore që merr nga mjedisi në të cilin jeton dhe rritet.

Otre asaj drite, ajrit, ujit dhe ushqimit, trupi ynë ka nevojë për fushë magnetike e Tokës.
Por për shkak të ndikimet elektromagnetike dhe një numër faktorësh të mbuluara nga Gjeobiologji, Trupi ynë nuk është në gjendje të ketë të gjitha të mirat.

Çfarë është Gjeobiologji?

Gjeobiologji është një disiplinë që përfshin mjekësi, Arkitekturë dhe fizikës dhe të bëjë me marrëdhëniet ndërmjet njeriut dhe mjedisit.

Struktura e tokës në të cilën shtëpi është ndërtuar, orientimin e saj, materiali i shtratit, ujore nëntokësore, si dhe prania e valëve të radios në mjedis, ndikimi i atyre që jetojnë jetën e tyre.

Zbuloni zgjidhjeve tona për çdo moment të ditës tuaj, Mbrojtja H24.